Ikävä

Runoilija NotABarbieDoll

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy endings are just stories that havent finished yet.
 

Tartun viimeiseen katseeseesi,
katson sinua kuin laivaa joka satamastaan
lipuu merelle tuntemattomalle.
Kun jälleen mennyt oot.

Mitä tänne jää?
Haikeus
Kaipaus
ja tuoksusi sinun.

Kun laitan silmäni kiinni,
outo lämpö virtaa lävitseni.
Voisin melkein tuntea läsnäolosi,
lähelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot