Pistoista viiltoihin on matkaa

Runoilija NotABarbieDoll

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy endings are just stories that havent finished yet.
 

Kuin pisto sydämeen kun lähdet viereltäni,
hetkeksi tiedän sen,
tulet pian takaisin.

Kun joku läheinen lähtee viereltäsi,lopullisesti.
Se on kuin viilto,joka aukaisee sydämen ja sen kuiviin vuodattaa.

Kanssasi en halua viiltoja.Pistoja.

Pistoja,niitä haluan..

jotta tiedän,olevani elossa.
jotta tiedän,rakastavani vieläkin sinua,

vain sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot