Kaksi erilaista

Runoilija Yennie

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Moni ihmettelee kovin,
miks tyttö sievin ja somin
ottaa kädestä kiinni
poikaa tuhmaa ja pahaa.

Eivät tiedä he sitä,
et poika tuhma ja paha
nosti tuon tytön,
maahan lyödyn.
Puolustaa ja suojelee,
ettei kukaan enää koskaan
hänelle pahaa tee.

Tyttö sievä ja soma
hellästi koskee
poikaa tuhmaa ja pahaa,
hänen sydäntään korjaa.
Häntä muistuttaa,
on maailmassa
vielä myös puhdasta ja hyvää.

He yhdessä toisiansa korjaa
ja vahvemmaksi kasvaa.
Eikä mikään maailman mahti
voi heitä erottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana ja hieno runo.

Kauniisti kerrottu! Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot