Ei tällä sen isompaa nimee oo..

Runoilija Tinke

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna mennä!
 

Maaliviivan yli ja vähän sen allekin.
Oliko se nyt tässä, kysyn ja jatkan eteenpäin.

Selite: 
Lyhyt, mutta omasta mielestä pirun hyvä..
Kategoria: 
 

Kommentit

nimeään myöten täys kymppi..hyvää syntymäpäivää :)

 

Käyttäjän kaikki runot