Kylmäsielu

Runoilija Tinke

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna mennä!
 

Aina saatana samat seinät yrittää mut taltuttaa.
Saa korttitaloni mun päälle kaatumaan.
Mieltänsä viinalla taas yrittää puuduttaa.
Kylmäsielu jäistä puukkoa haavaan upottaa.

Voi kuinka se sattuiskaan
Jos vielä pystyis tuntemaan
Ei mitään voi menettää
Ilman pientä ehjää sydäntä

Mieli lahonneena sateessa yksin vaeltaa.
Tyhjä pullo kädessä sinusta vain muistuttaa.
Miksi sun piti mennä mua pettämään.
Puukkoasi takaisin on turha tulla hakemaan

Selite: 
Vanhoja lyriikoita biiseistä mitä joskus on tullut sävellettyä...
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä tässä rallissa sanomaa löytyy molli vetosta

 

Käyttäjän kaikki runot