me emme olleet

Runoilija rainbowlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Samoin kuin erämaahan jäi merkkejä valloittajista, myös kasvoilta tulisi löytymään ura jokaiselle kyyneleelle, jokaiselle hymylle, toiveelle ja pettymykselle. - Virve Sammalkorpi - "I am a fractured bone, not broken. Imperfect, demented and sore."
 

En ollut onnellinen, mutten myöskään surullinen.
Olin jotain siltä väliltä.
En ollut yksin, mutten muitten ympäröimänäkään.
Olin jotain siltä väliltä.
En ollut ajatellut mitään, mutta ajatukseni eivät jättäneet minua rauhaan.
Olin jotain.
Olin ajatellut ihan liikaa.

En halunnut sinua, mutta silti ikävöin jokainen hetki.
Halusin liikaa.
Halusin liikaa sinua, aina kun minulle niin sopi.

En ollut rakastunut, en voinut olla, mutta en voinut olla ajattelematta sinua.
Olin kiinni.
Olin kiinni sinussa.
Olit kanssani, muttet olisi halunnut.
Olit silti kanssani, koska tarvitsit minua.

Olit yksin.
Olin yksin.
Olimme yhdessä, mutta yksin.
Olimme, ei emme olleet.

Minä olin ja sinä olit.
Me emme olleet.
Emme, vaikka kuinka sitä toivoinkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot