tunne kalvaa

Runoilija Sanitarium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tässä ole mitään iloa enää.
 

En näin voi elää,
syön ehkä kerran päivässä
kuihdutan itseni pois,
ansaitse en rakkautta,
en tunnetta hyvää.
Päivä päivältä haluan viedä,
haluan viedä itseni puhki
etten jaksaisi enää
etten jaksaisi edes nousta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot