Rakastan, mutten osaa

Runoilija Sanitarium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tässä ole mitään iloa enää.
 

Ei sinulle kukaan naura, rakastan sinua, tahdon sinut.
Olet päässäni, mielessä, sydämessä.
Miksen osaa niiden tuomaa tunnetta sinulle näyttää?
Miksi vain satutan?
Anna minulle se keino kokea kipusi,
niin ettei sinuun enää ikinä satu.
Minun se kärsiä kuuluu, kerta en
osaa pitää parasta mitä maailma voi minulle antaa omanani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot