Nimetön

Runoilija SleepingMoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden kaipuu
 

Vahvistun päivä päivältä.
En ole enää heikko, en.
Saa muut minua ohjata,
mutta itse teen päätökset.
Ne päätökset vahvoja on,
ne tulee sydämestä.
Haluan olla onnellinenja sitä olen.
Olen vahva, kun saan kulkea omaa polkuani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot