Veden pinta

Runoilija SleepingMoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden kaipuu
 

Veden pinta on tyyni, rauhallinen.
Kauniisti sen pinta heijastaa taivaan värit..
Jonkun mielstä se voi olla kaunis.
Joku saattaa miettiä mitä sen pinnan alla on, joku voi jopa nähdä sinne.
Kuitenkin pinnan alla lainehtii, se odottaa myrsyä.
Siellä pätee vahememman laki.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot