Pelko rakastaa

Runoilija SleepingMoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden kaipuu
 

Rakkaus joka kaiken voittaa
Rakkaus, jonka koet vain kerran
Se rakkaus on elämässä ja sillä on voima satuttaa.
Satuttaa enemmän kuin mikään koskaan
Se pelottaa, rakkaus pelottaa.

Ilman sitä pelkoa ei voi olla yhdessä
Voiko ilman sitä pelkoa rakkaus olla kokonainen
En usko, ei se voi olla
Ja sen takia se kestää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot