Lumienkeli

Runoilija Puuvilja

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tein lumienkelin tyhjälle autopaikalle
Hiutaleet olivat raskaita
Ja silmäripseni peittyivät valkoiseen

Muista ilta oli kauhea
Taivas pyrytti, ulkona oli niin kylmä
Ja viima juoksi pitkin poskia

Minua tuisku nauratti
Lumien vyöryessä katolta hymyilin
Ja suutelin

Yksi ilta pakkaskukkia
Ja lapasia lapasten lomassa

Kun aamulla menin katsomaan
Enkeli oli aurattu pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot