ultrassa

Runoilija tilhinen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

yhdessä eteenpäin
 

Tunne outo ja ihmeellinen valtasi mielen miehen, joka alun uuden ihmisen näki sisällä naisen oman kultaisen.
Hän hämmentyneenä katsoi vaan, kun lapsi liikkui kohdusaan heilutellen varpaitaan.
Nyt riemu ja rakkaus täytti sydämen, mun isäksi tulevan - onnellisen.

Selite: 
Tämä runo liittyy tuntemuksiini, kun tyttäremme oli saanut alkunsa ja vuosi oli 1995. Runo syntyi jo silloin ja on ollut joidenkin muitten runojen tavoin ns, piilossa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot