Nimetön

Runoilija petit muffindoll

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 20.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa, niin hiljaa
Katselen kuinka vesi piirtää ikkunaan
Ajatukset, henkilökohtaiset tunteet
Rauhoitun, hiljennyn, keskityn

Hiljaa, niin hiljaa
Katselen kuinka kuura piirtää ikkunaan
Vuodenajasta toiseen tunteideni kanssa
Huokaisen, lämpö kuuran piirroksia sulattaa

Annan itselleni aikaa toipua
Tunteista, ajatuksista, menetyksestä
Haluaisin joskus unohtaa sen tuskan
Täyttää aukon joka jälkeen jäi

Hiljaa, niin hiljaa
Nukahdan hymyillen, sinut muistaen
Onnelliset päivät, surun hetket
Ehkä eron tuska hellittää
Muistoissa ikuisesti elät

Selite: 
Ystävä rakas joka poistui elämästäni useampia vuosia sitten. Tunnen edelleen tuskaa mutta myös onnellisia muistoja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot