Tapoit minua vähän

Runoilija jukasa

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 29.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tapoit minua vähän

Minä en kai Sinua tappanut
    enkä olisi Halunnut
    vaikka joskus Vihasin tekojasi

Minä arvasin jo surun lopussa
    surin meitä ja sinua
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot