Rakastamisen vaikeudesta

Runoilija Fiacco

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...elettyä elämää ja juuri tätä... ...sitähän se on
 

Ajattelemme
ei vois olla enää vaikeampaa

oikeasti
voisi olla

vielä paljon vaikeampaa

kun kaikki epäonnistuu
on huonosti

voisi olla
todellakin

vieläkin huonommin

kun oppisimme erottamaan
toden tunteesta

kun on vaikeaa
kaikki pielessä

kun huomaat
että voisi olla
vieläkin huonommin

osaat arvostaa
tuntea

siis rakastaa

Selite: 
Elämästä ja rakastamisen vaikeudesta... ...siitä kirjoitti Juicekin
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastaminen voi olla helppoa, mutta rakkaus tekee monesti elämän monimutkaisemmaksi ja johtaa joskus suuriinkin vaikeuksiin.

Hyvää pohdintaa hienossa runossasi.

Kaikki voi olla vaikeampaa tai helmpompaa, joskus saamme valita.

 

Käyttäjän kaikki runot