Runo us ko

Runoilija Fiacco

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...elettyä elämää ja juuri tätä... ...sitähän se on
 

Runoilen
tehdäkseni asiat vaikeaselkoisiksi
ja siksi ollakseni sivistynyt ja kylttyyri
kirjoitti jo Eino
mutta yksinkertaiset asiat ovat
juuri sitä
ei siksi selitellä
eikä tehdä vaikeammaksi
tai hienomman tuntuiseksi
olen se mitä olen
ja tunnen

en hieno
en haastavan
erikoinen

vain minä
ja sitten
sinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti runosi vie lukijaa mukanaan! Hyvää syntymäpäivää!

Viisas runo!

 

Käyttäjän kaikki runot