Tavoittelematon

Runoilija thelostnumber

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Are you only frightened to be chased after?
 

Minä nojaan
yli kaiteen
enkä näe valkoisella lattialla
enää itseäni

Äänet katoavat
maa on ilmaa
vain sinun askeleesi
minä näen

Sinä liu'ut pitkin lattiaa
ja minä toivon unohtavani
että minä rakastan sinua
eikä toisinpäin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot