Oon puhallus aavikkotuulen

Runoilija thelostnumber

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Are you only frightened to be chased after?
 

Mä olen pelkkää
pohjatonta vettä
pikimustaa pimeää
jota sä et osaa tulkita
etkä ymmärtää

Mä olen villi kuin aavikkotuuli
kesyttämätön ja kehittymätön
aikuistumaan kykenemätön
pieni ja itsepäinen

Mä olen partateräprinsessa
huoneeni pimeissä nurkissa
odotan maailmanloppua ja
viimeistä maailmansotaa

Sä et tiedä mihin sotkit sormesi
joten mä sanon sen sulle
älä päästä mua luoksesi
älä anna mun tulla lähemmäksi

Sun on parempi noin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä herättää moniakin ajatuksia minussa.
Päällimmäiseksi nousee tunne, miksi meidän pitäisi aina ajatella muiden parasta!!?
Jokainen ollaan mitä ollaan, niin on HYVÄ.
Rakastaa itseä, siitä lähtee kaikki.
Rohkeus kohtaamisiin ym.
HYVÄ runo, jolla upea nimi.

 

Käyttäjän kaikki runot