Teurastamosi

Runoilija amelia

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

βίαιος αγάπη. Συγγνώμη, rakas.
 

Se tukahduttaa hengityksen
lamauttaa sydämen
ihankohta ihankohta

painaa rintaa
eikä päästä pois

Voi rakas
sinä olet se kivi josta puhutaan
se sydämen päällä

Et sinä muutu
päästä minut irti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot