Hänelle

Runoilija amelia

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

βίαιος αγάπη. Συγγνώμη, rakas.
 

Vauvan raajoja
käsiä ja kylkiluita
kohtu palasina pullollaan

Vauvoja viinilaseissa
roskiksissa ja munanjohtimissa

Mitä ne yrittävät minulle sanoa
en minä voi sitä sinne takaisinkaan laittaa

Eikä se ollut rangaistus isänsä rikoksesta

se oli lahja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh, minä tiedän kovin kovin kipeästi mistä runosi puhuu. Todella hienosti koottu vuodatus.

mielenkiintoinen

Vahvaa kerrontaa tässä erikoisessa runossa, joka voisi kertoa vaikka abortin jälkeisistä tunteista. Hyvä.

Rankka aihe kirjoittaa, lukea
taatusti vielä rankempi kohdata henkilökohtaisessa elämässä
Voimakas runo, josta luen vihaa
Voisi olla kuin raiskauksen seurauksena raskaaksi pamahtaa ja abortin sitten joutuu tekemään. Sellaisia ajatuksia tämä minussa herätti.

 

Käyttäjän kaikki runot