Riidankylväjä

Runoilija amelia

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

βίαιος αγάπη. Συγγνώμη, rakas.
 

Minä tiesin
vaikken koskaan uskaltanut sitä sanoa

Minä pelkäsin aina
kuinka sinä varastaisit rakkauden minulta
joutumatta edes tekemään sitä väkisin

Sillä nehän näkivät aina sinut
ja minun katkeruuteni

vaikket koskaan tekisikään niin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot