Nimetön

Runoilija juova

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 20.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkän tauon jälkeen uuden nimimerkin alla. Saa nähdä, mitä tästä tulee!
 

suupielesi puhelumme jälkeen
etsivät sanoja
kun huuliltasi irtosi vain jonkun toisen ajatuksia

hetken päästä
päätät
soitat uudelleen
en vastaa
..

jätän sinut ennen äänimerkkiä
ettet koskaan kertoisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot