Syksyn syleilyssä

Runoilija KuruKukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän laita minua runoäänestyksiin! Runojani suojaa tekijänoikeuslaki, joten ethän kopioi niitä ilman lupaani. Myöskään runojeni sanojen muuntaminen ja esittäminen omana runona ei ole sallittua. Valon aika vahvistaa ja pimeät päivät karaisevat. Kaunista kevättä jokaiselle!
 

Syksyn
tuulissa laulu
kaunis ruskalaulu
joka sävelin kietoo
on hiljainen tienoo
vain tuuli soittaa
kevyttä lehtivalssia
sydänten tahdissa

Syksyn
kypsyttämät ajatukset
nuo haaveetkin monet
sydänkoteloosi jääneet
varpaat kylmettyneet
tahtovat tanssia
kanssasi syysvalssia
elämän parketilla

Selite: 
Täällä jo syksyistä, kun puunlehdet ovat kellastuneet ja osa jo putoillut pois. Muutama pakkasyökin on ollut. Kohta pääsee kunnon lehtivalssia pitämään, kun kerää putoilleet lehdet pois nurmikolta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista valsssia syksyn syleilyssä,pidän.

Laulavalla otteella lähti runo liikkumaan lukijalle.
Kielikuvat luovat mielikuvat - niin tapahtui.

Haikeahkoa kaipaustunnelmaa ihanassa runossasi :)

Kauniisti ja tunteellisena soi ja soljuu myöskin runosi.

Tämänlaisessa syksyn syleilyssä viipyy mielellään. Kaunis runo.

Täällä myös on jo varsin syksyisen oloista.

Kaunis syysruno.

tyylikästä kerrontaa

pidin paljon

Herkkää syksyn tunnelmaa, jonka voi aistia runoltasi

Mää tykkään. Kuvaat jotenkin mun sydäntä koskevasti syksyä.

Ihana syysruno, sanavalinnat niin paikallaan.

Herkän kaunista, koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot