Kutsu tunturiin

Runoilija KuruKukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän laita minua runoäänestyksiin! Runojani suojaa tekijänoikeuslaki, joten ethän kopioi niitä ilman lupaani. Myöskään runojeni sanojen muuntaminen ja esittäminen omana runona ei ole sallittua. Valon aika vahvistaa ja pimeät päivät karaisevat. Kaunista kevättä jokaiselle!
 


Tupasella tunturin
tulen kajoon tuijotin
koivuhalon sieppasin
hiillokselle nakkasin

Sinua siinä ajatellen
aika virtasi muistellen
puolukoita puistellen
joikasin hymyillen

Tule tänne tunturiin
tulisitko Lappiin
onnellinen olisin
sinut jos tapaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, ihana kutsusi tunturiin. Eläväinen, kuvaava ja riimitetty kauneus.

Voisi sitä tullakin, mutta potkupyörällä ei pitkälle potkita.

Kyllähän siellä hienoa olisi . Kaunis tunnelma runo

Lapin maan lumoa runossasi! :)

Oekee on tuntu kuhussais!
lapinnaesen lemmenjoeku, sepä onnii vilelä kuulemata;)))

Kaunis on kutsusi tulien ääreen lämmittelemään ja kaikinpuolin niin ajankohtainenkin.

Kaikkea sitä, mitä runon tuleekin olla =)

Kaunis kutsusi on,
ihanuus!
Lapin lumoon..
"Tunturin tuulet
rakkaimman huulet

hellyyden kiihkoisaan suloon
mielen rauhaisaan lumoon"

Kaunista kerrontaa.!

Kaunista tunnelmaa,pidä.

Hienosti riimitelty
rakkauden hymni:)

Lämpöistä tunnelmaa.

Ihana ja romanttinen runo

Vaikka runo ei käske, vaadi, komenna, kerjää, ruinaa, ei edes pyydä, on kutsu vastustamattoman lumoava.

Tähän eksyy.

hieno

pidin

Vastasin kutsuusi, vaikken sinua kohdannut. Saanan valloitimme heinäkuussa mieheni kanssa 20-vuotisen yhteisen taipaleen kunniaksi. Tunturissa mieli lepää.
Ihana runosi. lämpöiset synttärionnittelut sinulle!

Kaunista tunnelmaa henkivä ihanuus! :) Kiitos sinulle! :)

Kutsu tunturiin
lapin perukoille maisemiin
niin hieno on runosi,, Kiitos

Mukava, kaunis runo

Houkutteleva on runosi kutsu.

Hyvä !

Kiitos kutsusta !
Runon kutsu kutkuttaa, ihana, melekeen soiva runo !

Mukavasti riimitellen kutsusi joikaa; minulle tuli mieleen lapsuudenystävä :)

 

Käyttäjän kaikki runot