Talviharso valkoinen

Runoilija KuruKukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän laita minua runoäänestyksiin! Runojani suojaa tekijänoikeuslaki, joten ethän kopioi niitä ilman lupaani. Myöskään runojeni sanojen muuntaminen ja esittäminen omana runona ei ole sallittua. Valon aika vahvistaa ja pimeät päivät karaisevat. Kaunista kevättä jokaiselle!
 


Talven nakkasi meille
tänne pohjoisen teille

lumihunnun puille

hiljalleen pudotti
pakkasella väritti
kauniiksi kuuraksi

kaikki nuo oksat

jos katsella jaksat
kauneutta löydät
avoinna nuo pöydät
luonnon suurenmoisen

siitä olen kiitollinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wow, niin kaunis

Talveen vielä onneksi vähän matkaa. Hieno on talvinen runosi.

Onnea Syntymäpäivänäsi. :)

Talven tulosta/ehkä alkutalvesta kertova runo, joka kuvaa, että asennoitumalla oikein, voi löytää talvesta kauneuden. Lämpimät onnittelut sinulle tänään, syntymäpäivänäsi! <3

Tässä puhtaus ja sulosuus
hauraus puhuu kauniin herkästi
kaunis runo, ihana.

Kauniin herkkä on runosi! Pidän!

Kaunista kuvausta.

On niin paljon aiheita
olla kiitollinen, hieno runo.

Runosi herätti halun kiiruhtaa
luontoon, aistimaan sen kauneuden.
Kunhan vesisade vaihtuu pakkasukon
puhallukseen, saadaan harsoja tännekin.
Hieno maalaus, kiitän ;)

Aivan ihanaa tunnelma runossasi! Jouluna toivoisi juuri tällaisen satumaiseman myös meille, tällä hetkellä niin sateisen ja mustan maan asujille. Pidin paljon "luonnon avoimista pöydistä" ja runon valoisasta hengestä! *Kiitos

Raikas runo täynnään kiitollista mieltä.
Meillekin satoi lunta, mutta tänään se alkoi sulaa.. Toki vähän vielä on.

Taidolla kuvaat luonnon
kauneutta,
kuin rukous.

rytmitystä myöten upea, väliin kevenee ja taas villiintyy kuin lumihiutaleiden tanssi

upeaa luontokuvausta

Tätä runoa lukee mielellään, kuten maisemaakin katselee! Hieno!!

Runo on sanojen taolu!
Hienosti essiin loehittu enslumen aekaan suama talavimaesema.

Hyvä talven tulosta runo
lapin maisemiin

Kaunis on talven tulo teillä, kuten runosikin! :)

Hienoa ! Sydän lämpimät onnitteluni.On juhlanaika.

On kyllä herkkää ja kaunista runoa tässä lukijalla nautittavaksi yllin kyllin.
Niin hyvin ja jouhevana runo kulkee kohti saapuvaa talvea siellä, missä se jo ensimmäiset lumisten kenkiensä jäljet on jättänyt.

Hieno runo tässä.

Kaunis luontoruno.

Kaunista maisemaa , hieno runo

tyytyväisyys olemassa olevaan tilanteeseen
kauniin harmooninen on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot