Rankka elämä.

Runoilija miusu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Musta huivi silmillään,
tyttö kävelee illalla myöhään,
Ei halua nähdä kaupunkia,
ei halua nähdä elämää,
on tyttö liikaa nähnyt pahaa,
kuinka huumeista saa rahaa
ja kuinka ihmisiä turhaan hakataan.

On tyttö elänyt elämänsä
nisti äidinsä kanssa,
Joutunut huolehtimaan
itsestään ja äidistään.

Vasta viistoista ja kokenut kovia,
kuinka isä lähti pois, sanomatta mitään.

Kuinka kaikki lapsuuden ystävät lähteneet, muuttaneet kauas pois.

Pahasta kaupungista,
huumeiden seudulta..

Tyttö tulee pärjäämään yksin elämässään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
miusu Rankka elämä. 29.7.2010 0 Runo
miusu viina 29.7.2010 2 Runo
miusu Ahneus. 29.7.2010 0 Runo
miusu pois. 7.6.2011 0 Runo
miusu virhe. 29.7.2010 0 Runo
miusu Pärjään. 29.7.2010 1 Runo
miusu rest in peace 29.7.2010 0 Runo