Ahneus.

Runoilija miusu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmiset valehtelevat
näyttääkseen paremmalta
ostais vaan hienoi vaatteit
ni ei tarvis valehdella.

Ihmiset ovat ahneita,
jokainen meistä.
jos he saisivat toivoa,
toivomus olisi paljon rahaa,
mutta rahalla ei voi ostaa
rakkautta, onnellisuutta ja rauhaa.
Tärkein jää uupumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
miusu Rankka elämä. 29.7.2010 0 Runo
miusu viina 29.7.2010 2 Runo
miusu Ahneus. 29.7.2010 0 Runo
miusu pois. 7.6.2011 0 Runo
miusu virhe. 29.7.2010 0 Runo
miusu Pärjään. 29.7.2010 1 Runo
miusu rest in peace 29.7.2010 0 Runo