Rakas, muistatko?

Runoilija hhawijalno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2012
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 18:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rakas,
muistatko ensimmäisen kerran kun suutelimme vanhalla laiturilla?
Meidän varpaamme koskivat toisiaan
Ja hymyilit auringon lailla.

Ja ne pimenevät illat, muistatko?
Ne kynttilän lepattavat leikit
loimuten kasvojasi vasten.
Sinun huulesi poskillani
Sinun aarretta etsivät sormesi
Sinun siniset silmäsi
Kirkkaimmat tähdet
Syvät kuin meri.

Muistako kun kosit minua
Odottava hymy kasvoillasi?
Silmäsi tuikkivat iloa
Ja sanoin tahdon,
Voi tahdon niin
Ja me menimme ruusutarhassa naimisiin.

Rakas muistatko,
Meidän ensimmäisen lapsemme,
Meidän oman pikku enkelimme
Jonka heleä nauru
Täytti koko talon
Ja vaikka riitoja syntyi
Aina selvittiin
Surun jälkeen aina hymyiltiin.

Mutta rakas, et kai muistakaan
Sut valtas paha kipu
Kärsit liikaa
Ja sulle suotiin
Uusi koti,
Jonne sut olisin halunnut saattaa.

Mutta rakas, lähdit niin aikaisin
Sun enkelikö katosi
Matkanvarrellasi kotiin
Ja sut saatettiin
Surusaattueessa
Meidän pikkuenkelimmekin
On laskenut haudallesi
Kylän kauneimmat ruusut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on todella kaunis. Yleensä en piittaa tarinatyyppisistä runoista, mut tämä oli hieno! :)

 

Käyttäjän kaikki runot