Tintti

Runoilija a2a93ccfa69ca26240ca881d6dfc3e84

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2010
Viimeksi paikalla: 1.6.2017 20:16

Asuinpaikka: b9b2ba6a5f61a452765ae67883f934bb
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Enimmäkseen Pöytälaatikkorunoilija.

Kuljen kai edesmenneen äitini jalanjälkiä, hän tosin oli varsinainen virtuoosi runojen suhteen. Ehkä iän myötä itsekin opin, ainakin viisaammaksi..
 

Talitintille ruokaa tarjosin,
ettei raukka jäisi ilman ruokaa.

Ajattelen aina eläinten olevan
ihmisten sieluja, jotka kuoleman
jälkeen jäävät maan pinnalle.

Muuan tyttö kertoi minulle,
että hän näki, kuinka
kuolemansa hetkellä
hän muuttui valkoiseksi hevoseksi,
muttei ollut vielä valmis lähtemään.

Ehkä tintti oli äitini tai isäni,
ehkä toisen ihmisen lähimmäinen.

Joka tapauksessa tunne oli vahva
ja autoin lintua näin talvipakkasissa.

Eihän sitä koskaan tiedä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot