Eri teille, vaiko sittenkään

Runoilija StillDreaming

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No paradise here for the lonely,
But I hold on, half a heart here in my hands.

~ W.A.S.P. - Keep Holding On
 

Elämäntilanteet nää
eivät ehkä aivan täsmää,
mutta haittaako se, kerro minulle
haittaako se?

Olen miettinyt,
olen itkenyt,
olen kaikkeni tehnyt.
Riittääkö se?

Sen päätät sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo.

Tykkäsin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot