Aivan muuta susta luulin

Runoilija StillDreaming

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No paradise here for the lonely,
But I hold on, half a heart here in my hands.

~ W.A.S.P. - Keep Holding On
 

Sinusta täysin erilaisen kuvan sain
kuin mitä aluksi odotin.

Sua sanoillani yritän lämmittää,
mutta reaktiosi
on kylmää, suorastaan jäätävää.

Kun ystävällisyys ei riitä,
on sua mahdoton lähestyä.
Se mut saa miettimään,
mikä meni vikaan, mitä tein väärin?
Mikä saa sut kohtelemaan mua näin?

Silti sulle hyvät jatkot toivotin
vaikka uuttavuotta jo suunnittelin.

Selite: 
"Mikä ei tapa, vahvistaa", sanotaan. Kaipa se pätee tässäkin tapauksessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot