kohtalo

Runoilija pimeänkärhet

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

iljettävät sanat ovat niljan peitossa ne liukuvat huulilta helposti
kuin rasvattu
minun todellisuuden ja muiden todellisuuden välisessä tilassa
totuudesta tulee sekavaa väkivaltaa



vaikka minussa ei ole, minusta syntyy pahuutta;

käteni ovat jonkun kädet jota en tunne

merkitys vääristyy



kaikkien näiden vuosien jälkeen

on tuskallista huomata että minut on tapettu jo silloin

ja enää on vain hän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot