Koskee

Runoilija PaholaisenOma

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 20.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asd
 

sytytän savukkeen, sytytän toisen
kyynel valuu poskel ja sydämeen koskee
pitäis olla rohkee, mut en osaa kun sotkee..
omat asiani, ja muiden viel sen lisäks.

Selite: 
savuke
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot