Aalto

Runoilija DogFullOfAcid

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Villi,
Arvaamattoman ja määrätietoisen sekoitus.
Mysteeri, joka nostaa uskomattomiin korkeuksiin
ja kuljettaa

Kohti tuntematonta

Matkasta nauttiminen
Täysi luotto siihen että menemme
Vaikkei tietoa
Minne

Paiskaudummeko kalliota vasten?
Ajaudummeko lämpimälle hiekkarannalle?
Vai jäämmekö harhailemaan
Loputtomiin?

Ainoa asia,
Mikä täydellisen epävarmuuden rikkoo
On halu pysyä kyydissä
Niin kauan kun matka kestää

Koska aallon harjalla,
Olen onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot