Lämpöä ja rakkautta

Runoilija Wilttu

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 1.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen lämpöä ja rakkautta.
Sinun silmistäsi kuin kuvastimesta,
sieluni heijastuu tähtisumuna.
Olet lämmin, olet kylmä.
Kuin takan kylki, kuin vuoripuro.

Vapiset kosketuksestani.
En ole sinua ansainnut,
en huultesi kosketusta.
En sitä, että saan koskettaa kohonneita rintojasi.
Tunnen sinut lähelläni ja toivon,
että tämä on totta.

Meidän maailmamme yhtyvät
ja lähteesi avautuu.
Sielumme yhtyvät kuin pilvet taivaalla,
kuin kiihkeä sade, joka yhtyy mereen.
Tulen kiinni sinuun ja olemme yhtä.

Minun miehuuteni sykkii sinun lähteessäsi
ja tunnen kuinka osa sielustani irtoaa.
Kuin alkuräjähdys ja maailmani hajoaa.
Se hajoaa palasiksi ja palaset yhtyvät sinuun.

Katoat galaxeihin ja minä perässä!
Etsin sinut takaisin ja otan syleilyyni.
Se oli enemmän kuin orgasmi.
Kolkutin oveasi ja sen takana aukesi taivas.
Galaksit liikahtivat ja enkelit vaikeni

Vain yksi maailma, vain yksi taivas.
Se on sinun sisälläsi..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo. Sydämelliset onnittelut syntymäpäiväsi johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot