Mun sydän huutaa sun nimeä

Runoilija almostlover

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2010
Viimeksi paikalla: 5.11.2023 0:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

"Everything is changing. People are taking the comedians seriously and the politicians as a joke." WILL ROGERS
 

Etkö sä kuule?
Kun kuiskaan sanoja tuuleen
Kun mun sydän huutaa sun nimeä
Etko nää, kun vahingoitan itseä

Osaatko nähdä rivien välistä
tarinoita hyvistä ja pahoista ihmisistä
Kuuletko laulussa säveliä tunteiden
Etkö tiedä mitä merkitsee valve tiellä unien

Mä tahdon lukea sun ajatuksia
Silittää sun niskaa, koskettaa hiuksia
Tahdon olla se joka kuulee ensimmäisenä aamulla sanasi
Haluan olla tärkeimpinä hetkinä vierelläsi

Tahdon, että opit tunteen mut
Tunnistaisit ilot, millon surut
Ilman, että sanoisin sanaakaan
Ymmärtäisit, etten oo vaan tavara jonka voi korjata

Vaikka kuinka vaihtaisit osia
Uusisit palasia
Kiinnittäisit uudestaan ja uudestaan
En tuu toimiin samalla tavalla enää koskaan

Mun sydämeen ei löydy palasia
Mun mielikin on pirstaileina
Et voi paikata, mutta voit olla lähellä
Niin, ettei palaset valu enään käsistä>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot