Nimetön

Runoilija almostlover

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2010
Viimeksi paikalla: 5.11.2023 0:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

"Everything is changing. People are taking the comedians seriously and the politicians as a joke." WILL ROGERS
 

odotukset susta ei ollut korkealla
mut sä hurmasit mut hetkessä filosofialla

sun tumman ruskeet silmät sai mut sulamaan
eikä vielä sun pitkistä hiuksista oo ollut puhettakaan

sit mä näin sun hymyn ja parran sängen sen alla
se oli silkkaa ihastusta jo sillä kerralla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot