Nimetön

Runoilija almostlover

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2010
Viimeksi paikalla: 5.11.2023 0:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

"Everything is changing. People are taking the comedians seriously and the politicians as a joke." WILL ROGERS
 

Mä näin pienen linnun,
joka nosti siipiänsä
se kummaksui poikasia
jotka juoksi piiloon hältä

Lintu kutsui niitä laulullaan
lauloi aina vaan uudestaan
kunnes jok'ainut poikanen
palas siipien alle suojautuen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä runo, pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot