rajana ikuisuus

Runoilija almostlover

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2010
Viimeksi paikalla: 5.11.2023 0:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

"Everything is changing. People are taking the comedians seriously and the politicians as a joke." WILL ROGERS
 

mun henki salpaantuu, sydän pysähtyy
hetkeksi, mä unohdan kaiken
jos saisin pitää sut mun vierellä
saisin unohtaa maailman
matkustaa unissa ja unelmissa
hukkua ajatusten aaltoihin
tietäen, että nostat pinnalle
saisin juosta pakoon unelmissa
tietäen, että tuut vastaan
mulla olis rajana vaan ikuisuus
meillä on rajana vaan ikuisuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Käytit hienosti sanoja ja runossa oli monia hyvin kauniisti muodostettuja lauseita. Kaksi viimeistä riviä lopettivat runon kauniisti.

 

Käyttäjän kaikki runot