Hulluus

Runoilija Umi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus tuntuu,
että sen ainoa tarkoitus on satuttaa.

Saada mut kiintymään liikaa itseensä.
Vaikka se nipistää.

Tulla tärkeäksi.
Vaikka koskee.

Ei narkkarikaan kai itseään halua pistää?


Tahdon lisää,
Vaikka se sattuu.

Haluan ikuisuuden yhdessä,
Vaikka maksaisin sitä hengelläni.

Tiedän, lopulta se lähtee saaden mut murtumaan.


Joudun hoitoon!
En halua…

Minut viedään!
Taistelen vastaan…

En voi mitään!
Tarvitsen sitä!

Se on pahasta!
Taistelen!

Rauhoitu!
Ei, ei.. ei…!

Sinä päivänä hajoan.

Selite: 
Ei tämä ole masokismia, vaan rakkautta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Umi 16 25.4.2013 0 Runo
Umi 392 5.5.2013 1 Runo
Umi 8 ゜C 5.5.2013 0 Runo
Umi Hänelle no. 2 30.4.2013 0 Runo
Umi Hulluus 28.3.2013 0 Runo
Umi Keijupölyä 30.4.2013 2 Runo
Umi Miksi? 1.5.2013 0 Runo
Umi Nimetön 9.1.2014 1 Runo
Umi Seppänen on esimerkillinen oppilas 9.1.2014 1 Runo
Umi Siivet 29.3.2013 0 Runo