Elä Einon päivänä

Runoilija hariari

Meissä asuu menninkäinen
keijukainen aurinkoinen

Tuulentupa tuittupäinen
järven pinta tyynehinen

Lemmenjuoma maistuvainen
riidan tuoppi tuskallinen

Elon liekki tulinen
kuolon kello kaukainen

Elä ihminen hetkilläsi
nauti päivistä vaikka pitkälläsi

Naura tälle runolleni
anna ilo silmillesi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin hauskasti runoiltu
 
Hienoa runoilua Eino Leinon päivänä.

Runosta on aistittavissa Leinon henki, silti tunnen olevani jokaisessa sanassa läsnä. Tästä kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot