Osapäivämies

Runoilija hariari

Sieluni sisälläni
näkee minun 
ulkokuoreni 

vaikeneminen vaikeaa
sanojen salaisuus
totuus huulillani

huominen 
eilinen
katosiko minuuteeni
sylisi kuumuuteen

kuuntelit 
katselit
ymmärsit

sinun tunteesi
ihollani
sanojen kosketus
huulillani

tunnen
olen
osapäivämies

yö kaukana
auringon takana
sinä siinä
välissämme vain
ohuen ohut
kostea lakana




kaipaus 
rakkaus
tuska
ikävä

lumen valkoisia
hiilen mustaamia
valheiden valheita

vain sinä tiedät
sinä uskot
heikkouteeni 

ja minä 
osapäivämies
uskon jo
rakkauteen

Rakkauteesi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä koskettavia tuntoja tässä.
 

Käyttäjän kaikki runot