Tuuliin taivaisiin

Runoilija hariari

Kymmenen oksaa 
yksitoista hetkeä

tuolla yhdellä oksalla
kaksi herkkää hetkeä

kestäisipä painon
elämäni taakan
tuo oksa rakkauden

mahdollisuus 
viimeinen 

vain siivet 
saa linnun lentämään

minun siipeni 
siipeni kadonneet ovat

tuuliin
taivaisiin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus miettii että olisipa mullakin siivet niin voisin lentää ja nähdä  maailmaa siitäkin perspektiivistä.
Mutta ei ole, kai ne ovat kadonneet tuuliin taivaisiin.
Hyvä, monitahoinen teos, jota voi tulkita eri tavoin. Se on juuri hyvän merkki!
Omatkin siipeni on, elleivät kadonneet niin ainakin haavoilla. 

Puhutteleva runo sinulta, koskettaa juuri tällä hetkellä erityisesti tätä lukijaa. 
siipiä mulla tuskin on ollutkaan, mielikuvitus vain seuranain
Ihanaa luettavaa <3 Saa sellaisen tuntuman kuin särkynyt sielu, joka kantaa huoltaan yksin toivoisi rakkauden korjaavan haavat.
 

Käyttäjän kaikki runot