Höyhenen kevyt elämä

Runoilija hariari

Nuo puiden oksat hentoiset
toisiaan hyväillen
kuin suudellen

niin kaunista on
ajattelen

onko se kaipuu
tunteeni sinuun

Rakkaus

en unohda 
en katoa 
olen vain hetken
kaukana

kuin tuo lintu
pienoinen
oksalla vielä istuen

huomenna 
lumen valkean suojassa
oksat yhdessä 
toisiaan suojaten


linnun lennähdys 
höyhenen kevyt
elämä











oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

herkästi kuvailtu
kaunista kerrontaa

pidin paljon
Keveän kaunis rakkausruno!
Lempeä ja suloinen!
Herkkä kaunis runo
 
ajatonta, höyhenen kevyttä runokuvausta hyvissä tunnoissa
kauniin luonnon syleilyssä, onnellisuuden kierroksissa
runokuvaus kiehtoo ja lennättää, valoissa luonnon, milloin lumen, milloin auringon kirkastamassa - hyvää liikettä onnellisen keveissä tunnelmissa
 
 

Käyttäjän kaikki runot