Askeleet elämän

Runoilija hariari

Kolme askelta taivaaseen
yksi helvettiin
juopon tuurilla ohi
alimman askeleen

ja taas

taivaan portti 
suljettuna

tänäänkin..

pelkäsinkö sittenkin
kuolemaa lopullista 

silloin
meitä oli neljä

Rakkaus..Kuolema..
Elämä ja minä
pöydän äärellä istuen

lemmenjuomia jälleen
kallistellen
kauneimpia  sanoja
maistellen 

ajoista rakkauden
vuosista onnellisten
ihmisen elämän

enkelin katse 
minun silmiini katsoen
tule taivaaseen
kanssani

ikuisuuteen

Sinä korvaani puhuit
sanat rakkauden
tunteiden

Miksi lähtisit?

pois kauas luotani
elämästäni
meidän elämästä

Kiitos rakkaani
Siitä sekunistasi

nyt kuljen askeleet
portailla pysyen
taloon rakkauden

Elämä on minussa
tiukasti
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kohtalokkaan kaunis💐
Kaunista runoilua!
Kaunista, elämänmakuista kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot