Elämän kolehti

Runoilija hariari

Elämä
minuutin yli askeleiden
tunti ennen katumusta

päivät loppuvat 
rakkaudelta
rakkaudella ei ole
minulle aikaa

Sinä olit oikeassa
en minä rakkaudesta
ymmärrä

kerään palan sieltä
toisen tuolta
pyydän häneltä
vieraalta

ei minusta ole
rakastajaksi
korulauseiden antajaksi

elämä loi minut
kulkijaksi
yhden yön rakastajaksi

pyydän anteeksi
Sinulta
häneltä
kaikilta 

en kerjää elämältä
kolehtia
en aikaa parempaa

vaan minähän 
iltakävelyllä
kuoleman kanssa
uskallan jo käydä

lupasi 
pienen palan
elämää vielä

nautin nautin siis
Selite: 
Elämää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todentuntuista
aitoa
elämänfilosofiaa
Hetkessä elämistä, vierailija muiden elämässä, katumusta? En tiiä. Hieno!
 

Käyttäjän kaikki runot