Suuntana elämä

Runoilija hariari

Tällä syksyllä
on kevään kasvot
hymyilevät huulet

harmaus katoaa
aurinkotuulen suudelmiin

sade 
sade nauraa
lokakuun saappaille

ruskan kauneus
hiljainen metsätie
kahdet askeleet

elämän ilo
lämpöisenä kainalossani

Tule
tule talvi vaan
nyt sinuakin rakastetaan 

hymyillen
luotan huomiseen

Tulevaan elämään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

upeaa kerrontaa

pidin paljon
Tämä laittoi hymyilyttämään :-) 
Sykähdyttävä runo. Tykkään  :)
Taasen saat lukijan hykertelemään ilosta, upeeta
 

Käyttäjän kaikki runot