Mieleni kevät

Runoilija hariari

Minulla on joutsenen mieli
satakielen kieli
kurjen ylväys suuri

Västäräkin vähättely

metson uhittelu
punarinnan punastelu

harakan haihattelu
naakan viisastelu

pääskysen päivittely
kiurun livertely

satakielen sanahelinää

kotkan liito taivaisiin

vihdoin saapui
kevät

valoni kirkkain
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Juurikin nuon 😁
Linnut tuovat kevään
Mielen kevääseen mahtuu monta siivekästä!
Minä taidan valita tuon ujosti punastelevan tipusen.
 

Käyttäjän kaikki runot