Ollos!

Runoilija maamadamaam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2010
Viimeksi paikalla: 11.9.2016 11:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viesti tuleville jälkipolville ja menneille orgasmeihin pärähtäneille sieluille: Ei tarvii spekuloida enempää; jokainen kielikuva ja raskas sanaleikki ja keveä kielityö on täysin ennalta suunniteltua. Löydä ne kaikki ja palkinto on mahtava! Anna yhdenki karata ja rangaistus on hirvittävä!
 

Tuhmia sanoja ja sopimattomii ajatuksii
No eiku hitto kolmetoistvuotiaiden lässytystä ekasta ihastuksesta
Kliseistä skeidaa ja sensuurii
Niist on pienet teekupposet tehty

Moraalikrapulainen tasoittava
Totuudensuut soittava äänettömälle.
Märkää väärissä paikoissa, oo hiljaa
Punaposkil, oo hil
jaa piirakkaasi jaa
Hyvä maku, hyvä mieli
Pois silmist, kostea kieli
Kuolea kuol etre laa im sakkrötte ai
dai
dai
lai

Selite: 
intter netti sensuuri on pahasta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot